Το απόλυτο «μπάχαλο» με την σταυροδοσία


Το απόλυτο «μπάχαλο» επικρατεί με το θέμα των σταυρών των υποψηφίων συμβούλων στον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης αφού σχεδόν όλες οι παρατάξεις δεν είχαν τουλάχιστον μέχρι και χθες πλήρη εικόνα για τους συμβούλους που προηγούνται στη διαδικασία της σταυροδοσίας. Η «ΠΡΩΤΗ» ωστόσο σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία σας παρουσιάζει τους πρώτους κάθε παράταξης σε κάθε εκλογική περιφέρεια. Επισημαίνεται ότι αυτή δεν είναι η τελική κατάταξη αφού αναμένεται η επίσημη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο για τα οριστικά αποτελέσματα

Στην παράταξη Ναμπίλ
 Μικρές είναι οι διαφορές που χωρίζουν μεταξύ τους, τους υποψηφίους συμβούλους της παράταξης «Συμφωνία Πολιτών» του Ναμπίλ Μοράντ. Σύμφωνα πάντα με τα ανεπίσημα στοιχεία στην εκλογική περιφέρεια Ανδραβίδας προηγούνται η Κοντόγιωργα, ο Δημόπουλος, η Αλτούνη και ο Σταθόπουλος. Την τετράδα των πρώτων συμβούλων των Λεχαινών συμπληρώνουν οι Μάλλιαρης, Μίγκος, Παλαιολόγος και Ζαφειρόπουλος, ενώ στη Βουπρασία ξεχωρίσουν οι Οικονομοπούλου, Σοφιανόπουλος, Μυλωνόπουλος και Χαμουζάς. Μπερδεμένη είναι η κατάσταση στην εκλογική περιφέρεια Κάστρου- Κυλλήνης, ξεχωρίζουν ωστόσο οι Ανδρεάτος, Καραγιάννη, Χάρδας και Τσίπουρας.
Στην παράταξη Κορομηλά
 Συγκεχυμένα τα δεδομένα και στην παράταξη «Ένας Δήμος ένα μέλλον» του έτερου μονομάχου της δεύτερης Κυριακής Ανδρέα Κορομηλά. Στην Ανδραβίδα προβάδισμα δείχνουν να έχουν οι Χαντζής, Γκουτζουρή και Λεμποτέσης, ενώ στα Λεχαινά προηγείται ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος. Στην περιοχή της Βουπρασίας την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Κωστόπουλος, Τζιτζογλάκης και Τζελέπης, ενώ στην εκλογική περιφέρεια Κάστρου Κυλλήνης «μπροστά έχει βγει» ο Σωτήρης Ζαφείρης.
 Στην παράταξη Δημητρόπουλου
 Τρεις έδρες κατάφερε να κερδίσει την πρώτη Κυριακή η παράταξη «Ενότητα» του Πάνου Δημητρόπουλου και όπως όλα δείχνουν και οι τρεις θα είναι από την εκλογική περιφέρεια της Βουπρασίας όπου σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ποσοστά. Τη μία έδρα όπως είναι λογικό θα πάρει ο Πάνος Δημητρόπουλος και σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία στους σταυρούς στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια προηγούνται οι Λέντζας και Καπλάνης και ακολουθούν Γούρμος και Παναγόπουλος.
Στην παράταξη Λαϊνά
 Οι τρεις έδρες της παράταξης «Σύνθεση και Δημιουργία» του Τάκη Λαϊνά σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία χωρίζονται σε Λεχαινά, Βουπρασία και Κάστρο- Κυλλήνη. Με δεδομένο ότι ο επικεφαλής θα καταλάβει την έδρα της Βουπρασίας στα Λεχαινά επικρατέστερη για τη θέση εμφανίζεται η Αλέκα Καρδιανού, ενώ άγνωστο παραμένει ποιος υποψήφιος προηγείται για την τρίτη έδρα.
protinews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ