Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τρεις αλλοδαποί διακινούσαν λαθραία τσιγάρα


Συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου, από
αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Ηλείας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29, 26 και 24 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντόπισαν το όχημα των τριών αλλοδαπών το όποιο ακινητοποίησαν για το ελέγξουν.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 550 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τρία κινητά τηλέφωνα, τα όποια κατέσχεσαν ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των λαθραίων προϊόντων και το χρηματικό πόσο των 150 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ κανένα από τα πακέτα τσιγάρων που κατασχέθηκαν δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...