Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ηλεία: Σε ανεκτά επίπεδα η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση


koritsi
Τους 32 βαθμούς έδειξε το θερμότερο την Δευτέρα στην Αμαλιάδα. Η θερμή εισβολή που θα επηρεάσει τα επόμενα 24ωρα την χώρα μας δεν θα απασχολήσει την περιοχή μας ιδιαίτερα. Αφορά την Ανατολική Πελοπόννησο, την Α.Στερεά και την Θεσσαλία.
Σε ανεκτά επίπεδα θα κυμανθεί ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες ανεβαίνοντας λίγο ακόμα 1 με 2 βαθμούς στην Ηλεία, με τα νεότερα στοιχεία να θέλουν την θερμοκρασία να μην καταφέρνει να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς την Πέμπτη και αυτό γιατί περιμένουμε αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Έτσι, οι συνθήκες αυτές δεν θα ευνοήσουν την θερμοκρασία να ανέλθει σε σχετικά υψηλές τιμές. Σε μικρή πτώση την Παρασκευή.
Κατά τ' αλλά η αυξημένη υγρασία που περιμένουμε θα δημιουργεί δυσφορία κυρίως στα αστικά κέντρα.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 

 
Την Τετάρτη 25/6 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 20 με 21oC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 33 με 34oC στα πεδινά ( 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια με αυξημένη σχετική υγρασία) , 29 με 30oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Την Πέμπτη 26/6 περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες.  Η θερμοκρασία το πρωί 20 με 21oC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 33 με 34oC στα πεδινά ( 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια με αυξημένη σχετική υγρασία) , 30 με 31oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Την Παρασκευή 27/6 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις το πρωί, γρήγορα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.  Η θερμοκρασία το πρωί 20 με 21oC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 31 με 32oC στα πεδινά ( 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια με αυξημένη σχετική υγρασία) , 28 με 29oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias                    
                  
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:05 , 24-06-2014  
Ανανεώθηκε --:-- , 24-06-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...