Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«Και με τη Ρουμανία μας κορόιδευαν»


Πίστη στις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής έδειξε ο Κώστας Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης θα απουσιάζει, ωστόσο μοιάζει βέβαιος ότι οι συμπαίκτες του στην Εθνική θα τα καταφέρουν κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν έδειξε να ανησυχεί για την επιθετική δυστοκία της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον του στη γαλανόλευκη μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης:

Για την απουσία του εξαιτίας της αποβολής στο ματς με την Ιαπωνία: «Το συναίσθημα είναι δύσκολο αλλά είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και θα τα καταφέρουν την Τρίτη».

Για τις ασυνήθιστες συνθήκες που έχουν συναντήσει οι διεθνείς στη Βραζιλία: «Υπάρχει κούραση είναι πολλά τα παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Εδώ είναι η ζέστη, η υγρασία, υπάρχει κόπωση όσο καλά και να ‘σαι ψυχολογικά χρειάζεται διαχείριση. Νομίζω τα έχουμε πάει όσο καλύτερα γίνεται σε αυτό το κομμάτι μέχρι τώρα».

Για την αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού και τις πιθανότητες πρόκρισης:
«Για να είσαι δέκα χρόνια στην πρώτη δεκάδα του κόσμου δεν γίνεται να φέρνεις συνέχεια ισοπαλίες. Μάλλον κερδίζουμε κάποιους. Άλλοι λένε ότι βάζουμε πούλμαν. Έχουμε ταυτότητα όμως. Ξεκινάμε από το να μη δεχόμαστε γκολ. Να κρατάμε το μηδέν. Έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορούμε να το ξανακάνουμε.

Έχουμε αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι κάνοντας ένα καλό παιχνίδι την Τρίτη, με συγκέντρωση και πηγαίνοντας το παιχνίδι εκεί που θέλουμε θα τα καταφέρουμε. Μπάλα παίζουν και οι αντίπαλοι όμως. Παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Θα προσπαθήσομε να τα δώσουμε όλα, να πάρουμε τη νίκη. Μόνο αυτή χρειαζόμαστε.

Για το μέλλον του στην Εθνική: «Δεν έχω πάρει αποφάσεις».

Για την επιθετική δυστοκία της ομάδας: «Μας κορόιδευαν πριν τη Ρουμανία και βάλαμε τρία γκολ. Αν δεν κάναμε φάσεις θα ήμασταν προβληματισμένοι. Κάνουμε φάσεις, πιστεύουμε ότι θα έρθει και το γκολ».

Για την προοπτική του Ανδρέα Σάμαρη: «Θεωρώ ότι έχει τα προσόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Του εύχομαι να φύγει στο εξωτερικό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μπορεί να καταφέρει και να είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής».

Για την τραγωδία της οικογένειας Τουρέ, με την απώλεια του μικρότερου αδερφού τους: «Δεν ξέρω αν θα τους βοηθήσει ή θα τους επηρεάσει».

Για τα σενάρια που φτιάχνει ο προπονητής ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα: «Δεν νομίζω ότι μπορείς να φτιάξεις σενάρια 10 κόντρα σε 11 για παράδειγμα. Ρωτήστε τον προπονητή γι’ αυτό».

Ερωτηθείς χαριτολογώντας φυσικά για το ενδεχόμενο νέας διένεξης στα αποδυτήρια απάντησε: «Εντάξει μπορεί να γίνει κάτι, θα δούμε (γέλια). Νομίζω ότι και να έχει γίνει με τον Γιώργο (Τζαβέλλας) και τον Γιάννη (Μανιάτη) είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε ομάδες. Υπάρχει καλό κλίμα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...