Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αμαλιάδα: Στη "φάκα" δύο που αναζητούνταν για τη ληστεία στο Λευκοχώρι


sillipsi
Δύο άτομα που αναζητούνταν  και διώκονταν με ένταλμα για τη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στο Λευκοχώρι Ηλείας, συνελήφθησαν χθες στην Αμαλιάδα. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο κατοίκους του νομού Ηλείας, ηλικίας 23 και 26 ετών, οι οποίοι και εντοπίστηκαν πεζοί.

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Ιουνίου είχαν συλληφθεί τρεις φερόμενοι ως δράστες. Συγκεκριμένα "συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί άνδρες, δύο αδέρφια ηλικίας 26, 25 ετών και ένας 22χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία"
Στις (2-6-2014) το πρωί, στο Λευκοχώρι Ηλείας, οι τέσσερις από τους δράστες, ενεργώντας από κοινού, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορώντας γάντια, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 90χρονης, τη στιγμή που βρισκόταν μέσα η 41χρονη ταχυδρομική διανομέας για να της καταβάλλει την σύνταξή.
Οι δράστες με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν την 41χρονη και της αφαίρεσαν την τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ περίπου και διέφυγαν με αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε ο πέμπτος δράστης - συνεργός τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα οι παραπάνω πέντε δράστες, με τη συμμετοχή και του έκτου δράστη, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών", ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...