Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ηλεία: Περιορίζεται η αστάθεια στα ορεινά – Αναλυτική πρόγνωση


502
Έντονη αστάθεια επικράτησε το τελευταίο 48ωρο στο νομό, περιορίζεται στα ορεινά  και θα διατηρηθεί τουλάχιστον έως το Σαββατοκύριακο. Έτσι, οι ορεινές περιοχές της Λαμπείας και κυρίως της Ανδρίτσαινας θα έχουν σχεδόν στην ημερήσια διάταξη απογευματινές μπόρες, μεμονωμένες καταιγίδες, πιθανόν την Πέμπτη πιο εκτεταμένες και πιθανόν ισχυρές.

Κατά τ' άλλα η θερμοκρασία σε άνοδο έως 33 με 34οC.
Κανένα πρόβλημα με τους ανέμους.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Τρίτη 10/6 περιμένουμε αρκετές κατα περιόδους νεφώσεις με τοπικές ψιχάλες το πρωί. Το απόγευμα στα ορεινά, κυρίως στα νότια πιθανόν να σημειωθούν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 30 με 31oC στα πεδινά, 25 με 26oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς.  
 
Την Τετάρτη 11/6 περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν οι νεφώσεις στα ορεινά και πιθανόν να δώσουν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία το πρωί 19 με 20oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 32 με 33oC στα πεδινά, 26 με 27oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο Δ έως μέτριοι 5 μποφόρ. 

Την Πέμπτη 12/6  περιμένουμε ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά και στα ημιορεινά, ίσως και πεδινά κεντρικά τμήματα του νομού (Αρχ.Ολυμπία) και θα δώσουν καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Η θερμοκρασία το πρωί 20 με 21oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 33 με 34oC στα πεδινά, 28 με 29oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς.  
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias             
                  
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:20 , 10-06-2014 
Ανανεώθηκε 09:50 , 10-06-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...