Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Γιόρτασαν μέχρι το πρωί στην 3η Γιορτή Φράουλας!


Στη Νέα Μανωλάδα, στην 3η Γιορτή Φράουλας, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής «Ελπίζω» χτύπησε το βράδυ της Παρασκευής η «καρδιά» της πεδινής Ηλείας! Η ανταπόκριση του κόσμου από κάθε άκρη της Ηλείας ακόμα και από τη γειτονική Αχαΐα ήταν τεράστια, ενώ η γιορτή ήταν μεγαλύτερη, πιο «πλούσια» και πιο άρτια οργανωμένη από κάθε άλλη χρονιά! Το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Μανωλάδας, στο οποίο «στήθηκε» η 3η Γιορτή Φράουλας άρχισε να πλημμυρίζει με κόσμο από νωρίς, ενώ λίγο μετά τις 10 το βράδυ δόθηκε το «σύνθημα» για να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή!
Μετά τους χαιρετισμούς από τους διοργανωτές της 3ης Γιορτής Φράουλας τη σκυτάλη παρέλαβαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρδας παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό χορευτικό πρόγραμμα. Αμέσως μετά στήθηκε ένα ξεχωριστό λαϊκό γλέντι που κράτησε παρέα στον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Και φυσικά Γιορτή Φράουλας χωρίς… φράουλες δεν γίνεται, με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να απολαύσει νόστιμα γλυκά και λιχουδιές που προετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού με βάση το τοπικό προϊόν, τη φράουλα.
Το «παρών» στην 3η Γιορτή Φράουλας έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Ηλείας κ.κ. Κώστας Τζαβάρας, Γιώργος Κοντογιάννης και Γιάννης Κουτσούκος, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Αθανάσιος Νταβλούρος, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, οι  αντιπεριφερειάρχης κ.κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος και Παναγιώτης Πλατανιάς, ο νέος δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Ανδρέας Κορομηλάς, εκπρόσωποι του Ε.Β.Ε. Ηλείας, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί φορείς και πολλοί ακόμα.

Στάθης Πουλιάσης 
(Stathispatris@Yahoo.com)
PATRISNEWS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...