Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Τραγωδία στην Ηλεία: Δύο πνιγμοί σε δύο ώρες σε Κουρούτα και Αγ. Ηλία


pnigmos
Δύο άντρες άφησαν την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα, προχθες Σάββατο 12 Ιουλίου το μεσημέρι στην Ηλεία. Ο πρώτος πνίγηκε στην περιοχή της Κουρούτας περίπου στις 11 το πρωί και ο δεύτερος στην περιοχή του Αγ. Ηλία λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 66χρονος στην παραλία της Κουρούτας έγινε αντιληπτός να έχει χάσει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα σε μεγάλη απόσταση από την ακτή και έσπευσαν σε βοήθεια οι λουόμενοι, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 66χρονος καταγόταν από το Γεράκι. Κατά πληροφορίες ο 66χρονος πιθανότατα υπέστη καρδιακό επεισόδιο.
Όμως ένα δεύτερο περιστατικό πνιγμού σημειώθηκε περίπου στη μια το μεσημέρι και στην παραλία του Αγ. Ηλία. Ένας 57χρονος άντρας από το Χελιδόνι, έχασε τη ζωή του και πνίγηκε όταν επιχείρησε να σώσει την κόρη του που κινδύνεψε στη θάλασσα. Η είδηση του θανάτου του, έχει βυθίσει στο πένθος όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Χελιδονίου, αλλα και ευρύτερα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας όπου ο 57χρονος εργαζόταν και ήταν ιδιαίτερα γνωστός.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...