Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Πατρινοί "εμπορεύονται" ανήλικες: Σε δύο ξενοδοχεία και δύο καφετέριες . . . δίνονται τα ραντεβού


anilikes
Σάλος προκλήθηκε από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος» (την προηγούμενη εβδομάδα) για το «κουαρτέτο» των Πατρινών που εκμεταλλεύεται ανήλικες αλλοδαπές (κυρίως ρουμάνες) ενώ έχει στην «κατοχή» του μία Ρουμάνα που φέρει το όνομα Μαρινέλλα… από τα 14 της!
Πρόκειται για έναν υδραυλικό, έναν ο οποίος φέρεται ως και το πρόσωπο που εντοπίζει τις κοπέλες και τις προάγει και κατόπιν κάποια άλλα άτομα τα οποία ικανοποιούνται ερωτικά από τα ταλαιπωρημένα κορίτσια. Ο ένας διατηρεί καφέ – μπαρ, ο δεύτερος είναι ναυτικός και ο τρίτος συνταξιούχος του δημοσίου. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται, την όλη δράση φαίνεται να γνωρίζει και ένας… συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος παρ” όλα αυτά σωπαίνει!
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν πως τα ραντεβού κλείνονται σε δύο καφετέριες, και οι δύο κοντά στην Πλατεία Ολγας. Και σε αυτά τα δύο καφέ συχνάζουν ως επί το πλείστον ηλικιωμένα άτομα.
Μάλιστα ο υδραυλικός «βγάζει» σχεδόν κάθε μέρα μία ανήλικη, περίπου 13 ετών, στην Πλατεία Γεωργίου και στην κυριολεξία… κάτω από τη μύτη των διερχόμενων αστυνομικών την «πουλά» σε περαστικούς ηλικιωμένους. Εναντι του ποσού των 10, 15 ή και 20 ευρώ.
Η ταρίφα γίνεται μεγαλύτερη αν το ραντεβού κλειστεί σε δύο από τα ξενοδοχεία με τα οποία έχουν έρθει σε συνεννόηση τα μέλη του κυκλώματος. Το ένα ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και τα άλλο στην Δυτική Αχαϊα.
Σχετική καταγγελία έχει γίνει και στην Ασφάλεια της Πάτρας, ωστόσο η έρευνα δεν έχει τελεσφορήσει. Μάλιστα το πρόσωπο που έχει κάνει την καταγγελία στην Αστυνομία έχει υποδείξει και τα σημεία στα οποία γίνονται τα ραντεβού με στόχο να εξακριβωθεί αν οι ιδιοκτήτες τους έχουν άμεση σχέση με το κύκλωμα.
Από τα φανάρια… στο κρεβάτιΤο πού τις εντοπίζουν και το πώς τις πείθουν να μπουν στο «κόλπο» της παροχής σεξουαλικών «υπηρεσιών» στα μέλη της… παρέας, είναι κάτι όχι και τόσο δύσκολο όπως αποδεικνύεται στην πράξη. Ο υδραυλικός βρίσκει τις κοπέλες στα φανάρια όπου διακονεύουν καθαρίζοντας παρμπρίζ αυτοκινήτων. Με το πρόσχημα μιας… κανονικής – υποτίθεται – δουλειάς, τις πείθει να τον ακολουθήσουν. Τα κορίτσια μπαίνουν αρχικά για δουλειά σε ένα καφενείο και εκεί αρχίζει το… ψηστήρι για τις υπόλοιπες ορέξεις! Τα δύο προαναφερόμενα κορίτσια δεν είναι τα μοναδικά. Υπάρχουν πληροφορίες και για άλλες οι οποίες έχουν πέσει στην ίδια παγίδα. Και όχι μόνο Ρουμάνες, αλλά Βουλγάρες και Αλβανίδες.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...