Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

«Πληγωμένος» αλλά αποφασισμένος ο ΠΑΟ


Οι «πράσινοι» θα στερηθούν παίκτες αλλά θα έχουν κι επιστροφές με τη Μίντιλαντ

Απτόητος από τις μαζεμένες αναποδιές που τον βρήκαν θα επιδιώξει να παρουσιαστεί στη Δανία ο Παναθηναϊκός.

Πριν αναχωρήσουν για τη σκανδιναβική χώρα, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ. Πέραν ωστόσο των γνωστών απωλειών, θα έχουν και επιστροφές στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Διότι οι «πράσινοι» θα στερηθούν φυσικά το Μπεργκ και τους Πέτριτς και Χουχούμη, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία αντίστοιχα, με τον Κροάτη να έχει υποστεί μια μυϊκή διάταση στον προσαγωγό και το νεαρό μια κάκωση α’ βαθμού στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου.

Είναι γνωστό, δε, πως ούτε ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος, ούτε ο -εκτός λίστας- Μπερίσα υπολογίζονται.

Τουλάχιστον όμως, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει διαθέσιμους τους Κλωναρίδη, Κουτρουμπή και Λαγό. Κι αυτό διότι άπαντες συμμετείχαν στην προπόνηση της Τρίτης που περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Έτσι, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα βρεθεί στη Δανία, θα προπονηθεί την Τετάρτη στις 19:00 (τοπική ώρα) και αποτελείται από τους εξής:

Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Καρέλη, Κλωναρίδη και Μπούι.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...