Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τη γονάτισε!


Τη γονάτισε! Με μια υπέροχη εμφάνιση, ο Ολυμπιακός «γονάτισε» (3-2) την Ατλ. Μαδρίτης στο φλεγόμενο «Καραϊσκάκη», κάνοντας ονειρεμένη πρεμιέρα στο Τσ. Λιγκ! Μαζουάκου, Αφελάι και Μήτρογλου τα γκολ του θριάμβου!

Μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ για τον Ολυμπιακό!

Με μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην περσινή φιναλίστ, Ατλέτικο Μαδρίτης οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μαγικό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας 3-2 μπροστά στον κόσμο τους!

Μαζουάκου (13') και Αφελάι (31') μετά από εξαιρετικές κομπίνες και ο Μήτρογλου «εκτέλεσαν» τους «ροχιμπλάνκος», οι οποία είχαν βάλει... φωτιά στο παιχνίδι με τους Μάντζουκιτς (38') και Γκρίεζμαν!

Μαεστρικό κοουτσάρισμα από τον Μίτσελ, ο οποίος πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό το αποψινό αποτέλεσμα. Ηγετική εμφάνιση από τον Τσόρι. Τεράστια η συνεισφορά των Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, μαζί με τους φίλους της ομάδας που γέμισαν το «Καραϊσκάκη», δημιουργώντας φοβερή ατμόσφαιρα!

inner

Το ματς:

Ο Ολυμπιακός έπαιξε στα ίσια την Ατλέτικο. Παθιασμένος, μαχητικός, με πλάνο, σωστές επιλογές, χωρίς ασφυκτικό πρέσινγκ, αλλά και χωρίς να κλειστεί πίσω. Ο Μίτσελ γέμισε το κέντρο, δεν άφησε ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι εύκολα ή δύσκολα αντιμετώπιζαν τις πολύ επικίνδυνες στημένες φάσεις των Ισπανών.

Με ανεβασμένη ψυχολογία κι εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, έψαξαν το γκολ και αυτό ήρθε. Από την κομπίνα Τσόρι-Αφελάι η μπάλα έφτασε στον Μαζουάκου και αυτός με ένα «ξερό» διαγώνιο σουτ στην αριστερή γωνία νίκησε τον Όμπλακ!

Οι «ροχιμπλάνκος» ανέβασαν την πίεσή τους και απειλώντας -σχεδόν- μονίμως από αριστερά έφεραν αρκετές φορές την μπάλα στην ελληνική περιοχή. Όμως μια ακόμα κομπίνα των Πειραιωτών, τους έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Από έμπνευση του Τσόρι και με τον Μήτρογλου να αφήνει έξυπνα για τον Αφελάι, ο Ολλανδός τελείωσε υποδειγματικά την φάση διαμορφώνοντας το 2-0!

inner

Ο Μάντζουκιτς «τιμώρησε» την αδράνεια της άμυνας των «ερυθρολεύκων» που... έφαγε αρκετές φορές την ίδια φάση από αριστερά και έβαλε ξανά δυνατά στο παιχνίδι τους Ισπανούς. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ενέτειναν την πίεσή τους, αλλά το άψογο στήσιμο του Μίτσελ και οι σωστές αντιδράσεις του Ρομπέρτο (αποσόβησε την ισοφάριση στο σουτ του Ανσάλντι) κράτησαν το προβάδισμα των Πειραωτών.

Αφού πέρασε η... μπόρα, τότε ο Μήτρογλου πήρε τ' όπλο του. Ο "πιστολέρο" έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Ατλέτικο, πλάσαρε από κοντά για το τρίτο τέρμα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στον διαφαινόμενο θρίαμβο. Οι Ισπανοί μείωσαν με τον Γκρίεζμαν, απλά για να παρατείνουν την αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα που βρήκε τους Πρωταθλητές Ελλάδας με μια τεράστια νίκη, στην πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...