Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μαφία "πειρατών" απειλεί ταξιτζήδες σε Ηλεία και Αχαΐα


taxi
Μαφιόζικες καταστάσεις  εκτυλίσσονται καθημερινά σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία  με την ανοχή των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών. Πρωταγωνιστές
αλλοδαποί από τις Βαλκανικές χώρες αλλά και τις πρώην ανατολικές χώρες οι οποίοι  λυμαίνονται το  μεταφορικό έργο τόσο από και προς το αεροδρόμιο του Αράξου, το λιμάνι της Πάτρας και του Κατακόλου, όσο και από και προς το αστικό ΚΤΕΛ αλλά και προς τα αξιοθέατα της περιοχής.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στους patrastimes ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών  Π. Σκέντζος μόνο στην Αχαΐα κινούνται ανεξέλεγκτα και  εφαρμόζουν το δικό τους νόμο, απειλώντας τους επαγγελματίες  ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί 1000 πειρατικά αυτοκίνητα τα οποία οδηγούν άτομα Ρωσικής, Αλβανικής, Βουλγαρικής και Πολωνικής  υπηκοότητας.
Όπως προκύπτει από τις επίσημες αναφορές που έχουν γίνει στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. στον χώρο έχει πλέον διαμορφωθεί μαφιόζικο σκηνικό με τον Άραξο, το λιμάνι, τους σταθμούς λεωφορείων αλλά και τις ξενοδοχειακές μονάδες να τις λυμαίνεται μια πολυεθνική μαφία η οποία δρα ανεξέλεγκτα.
Παρά τις καταγγελίες μέχρι σήμερα το κύκλωμα δεν διστάζει να απειλεί όσους  επαγγελματίες αυτοκινητιστές από την Δυτική Ελλάδα ‘τολμήσουν» να αντιδράσουν  διαμηνύοντας τους πως θα τους «τσακίσουν» και πως θα τους κάψουν τα αυτοκίνητα.
Το κύκλωμα δρα ανενόχλητο και  δεν διστάζει να απειλήσει – σύμφωνα πάντα με τον κ. Σκέντζο – ακόμα και αστυνομικούς , ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει και «γραφεία» στην περιοχή του Ρίου όπου κλείνονται δουλειές .
Τα όσα συμβαίνουν και  το κλίμα ατιμωρησίας που επικρατεί  προκαλεί σωρεία ερωτηματικών για τον ρόλο και τη στάση των αρχών και των αρμόδιων υπηρεσιών στη Δυτική Ελλάδα.

Πηγή

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...