Σύσκεψη για τις λαϊκές αγορές



Σύσκεψη με θέμα τις λαϊκές αγορές του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης και συγκεκριμένα των Λεχαινών, της Ανδραβίδας και της Νέας Μανολάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημαρχείο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στα Λεχαινά.

Από την πλευρά των ανθρώπων της λαϊκής αγοράς παρευρέθηκαν οι πρόεδροι των σωματείων κ.κ. Αντωνία Βούτου, Χρήστος Παπαγόπουλος και Στέφανος Τομαρόπουλος καθώς και πολλά μέλη των συμβουλίων των σωματείων παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών.
Από την πλευρά του Δήμου το «παρών» έδωσε  ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Χαμουζάς και Σάκης Σταυρόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Μανολάδας Άγγελος Κοτσίρης και ο Τοπικός Σύμβουλος Κώστας Χαρμπίλας.
Η συζήτηση έγινε σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας, ακούστηκαν οι απόψεις όλων των πλευρών και από την πλευρά του Δήμου δόθηκαν υποσχέσεις για την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών. Συγκεκριμένα, να τοποθετηθούν χημικές τουαλέτες και στις 3 λαϊκές  για να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα, να εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της λαϊκής της Ανδραβίδας σε άλλο δρόμο, λόγω στενότητας του υπάρχοντος, να ξεκινήσουν έλεγχοι για τις άδειες  και να αντιμετωπιστεί δραστικά το φαινόμενο των παρανόμων που εγκαθίστανται στους χώρους των αγορών.

patrisnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ