Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Άδειασαν» αποθήκη με γεωργικά εργαλεία στην Γαστούνη


Ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ ανακάλυψε χθες το πρωί ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος, στην περιοχή της Καθολικής στη Γαστούνη, όταν ανοίγοντας την αποθήκη του την βρήκε…
άδεια! Πλησιάζοντας στην αποθήκη του ο κ. Δρακόπουλος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς βρήκε ανοιχτό το πλέγμα που χρησιμοποιεί ως πόρτα στην περίφραξή του και την κλειδαριά της σπασμένη. Όταν έφτασε στην πόρτα της αποθήκης οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν, καθώς την βρήκε και αυτή παραβιασμένη με λοστό και ανοιχτή!
Μέσα στην αποθήκη ο κ. Δρακόπουλος είχε δεκάδες μηχανήματα, σωλήνες, εξαρτήματα του τρακτέρ του και άλλα χρήσιμα εργαλεία που χρησιμοποιεί στη δουλειά του, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, που οι άγνωστοι διαρρήκτες τα έσυραν και τα φόρτωσαν στο φορτηγό τους που είχαν παρκάρει απ’ έξω.

Μάλιστα οι διαρρήκτες προσπάθησαν αρχικά να μπουν από άλλη πόρτα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η δεύτερη πόρτα ωστόσο, δεν αντιστάθηκε τόσο πολύ όσο η πρώτη!
Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτο και κύριο μου πήραν τα αντίβαρα του τρακτέρ, γωνιές καμπύλες του, δύο μοτέρ, τη γεννήτρια, μια σιδερένια πόρτα, πίνακες, μια ντιζελομηχανή μαζί με την κεντρόφυγα, μια μηχανή καυστήρα, κάγκελα που είχα πίσω. Χρήσιμα  πράγματα για μένα τα πήραν για παλιοσίδερα. Η ζημιά είναι τεράστια,  μόνο η γεννήτρια είχε 1500 ευρώ. Από το 2010 κάθε 10 -15 μέρες με κλέβουν. Είχα πρόβατα, μου έκλεβαν ζώα, το 2010 είχαν πιάσει κάποιον και έτρεχα στο Εφετείο στην Πάτρα 3-4 φορές και στην ουσία τίποτα. Δεν αντέχω άλλο».
Νωρίς το πρωί ο κ. Δρακόπουλος κατήγγειλε το περιστατικό και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης.

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...