Ηλεία: βελτίωση καιρού για σήμερα Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση


astatos
uetos07102014


 

Ουσιαστική βελτίωση του καιρού από σήμερα Πέμπτη. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία δεν προβλέπονται βροχές τουλάχιστον έως τις αρχές της νέας εβδομάδας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση τη νύχτα και νωρίς το πρωί λόγω ξαστεριάς και νηνεμίας, πρωινό κρύο, το μεσημέρι όμως θα ανεβαίνει κατά μέσο όρο στους 25 με 26 βαθμούς.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 
 
Την Πέμπτη 09/10 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 16 με 17oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 26 με 27οC στα πεδινά, 21 με 22oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.
 
Την Παρασκευή 10/10 και το Σαββατοκύριακο 11-12/10 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 24 με 25οC στα πεδινά, 20 με 21oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias            
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 08:10 , 08-10-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 08-10-2014
Κέρδισαν τη μάχη οι καταιγίδες του Ιονίου χθες Τρίτη, με το "τοίχος" του αντικυκλώνα της ανατολικής Ευρώπης που τις εμπόδιζε να κινηθούν ανατολικότερα τις τελευταίες τέσσερις ημέρες.  Επηρεάσαν την περιοχή μας με κατά τόπους πολύ ισχυρά φαινόμενα. Η βόρεια Ηλεία δέχθηκε τα εντονότερα φαινόμενα, στο Βαρθολομιό καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής με περισσότερα από 50 χιλιοστά. 

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τις μεγαλύτερες εντάσεις ανέμου και τα ύψη βροχής σε χιλιοστά από τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που σημειώθηκαν την Τρίτη 07.10.2014.

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ