Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ηλεία: Ζημιές από την κακοκαιρία στην βόρεια Ηλεία - Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Πηνεία


kourouta_1
Σφοδρές καταιγίδες με χαλαζοπτώσεις σημειώνονται σε πολλές περιοχές στο βόρειο κυρίως τμήμα του νομού. Σύμφωνα με πληροφορίες ζημιές από ισχυρές χαλαζοπτώσεις παρατηρούνται σε ελαιόδενδρα σε περιοχές της Πηνείας και Ιάρδανου.

Πλημμυρικά φαινόμενα παρατηρούνται σε αγροτικές εκτάσεις στον Ηλειακό Κάμπο, στην ευρύτερη περιοχή του Βαρθολομιού. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους μετεωρολογικούς σταθμούς, όπως μας ενημερώνει ο υπεύθυνος του Εθν.Αστεροσκοπείου Αθηνών στο νομό, Θοδωρής Κονδύλης, μεγάλο ύψος βροχής καταγράφεται στο Βαρθολομιό με 50 τόνους νερό το στρέμμα.
Ανεμοστρόβιλος έπληξε την Πηνεία
Εκτεταμένες καταστροφές έχουν συμβεί στην περιοχή της Πηνείας. Σχεδόν σε όλα τα χωριά γύρω απο τη λίμνη Πηνειού, υπάρχουν κομμένα και ξεριζωμένα δέντρα, ζημιές σε καλλιέργειες, στο δίκτυο της ΔΕΗ και του ΟΤΕ. Το φαινόμενο παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης και έχει "χτυπήσει" πολλά χωριά της περιοχής. Στην Πηνεία έχει μεταβεί από το πρωί ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος της καταστροφής και να υπάρξει παροχή βοήθειας στους πληγέντες.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...