Ηλεία: Λίγες βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση


metarandr
Βαρομετρικά χαμηλά από την δυτική Μεσόγειο περνάνε ξώφαλτσα από την χώρα μας καθώς κινούνται ανατολικά βορειοανατολικά. 

Στην Ηλεία, την Δευτέρα και την Τετάρτη περιμένουμε λίγες βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα λόγω νοτιάδων. Από την Πέμπτη γυρίζουν σε βοριάδες και πέφτει η θερμοκρασία. 

Στην φωτογραφία βλέπετε το φθινοπωρινό Κάρμι Ανδρίτσαινας.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
 
Την Τρίτη 18/11 περιμένουμε αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Η θερμοκρασία το πρωί 14 με 15oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 22 με 23οC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Την Τετάρτη 19/11 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες το μεσημέρι. Η θερμοκρασία το πρωί 14 με 15oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 21 με 22οC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά. Από το απόγευμα σε πτώση. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ, από το μεσημέρι βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. 

Την Πέμπτη 20/11 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 10 με 11oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18οC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό.  Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:10 , 17-11-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 17-11-2014

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ