Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Ξήλωσαν το αλεξικέραυνο
Το αλεξικέραυνο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Πύργου, «ξήλωσαν» άγνωστοι δράστες, το βράδυ της περασμένης (πιθανότητα) Τετάρτης ή Πέμπτης, σύμφωνα με την καταγγελία του δασκάλου του σχολείου, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου. Οι δράστες μπήκαν στο προαύλιο του
σχολείου, χωρίς να παραβιάσουν την εξώπορτα και αφαίρεσαν το αλεξικέραυνο, που αποτελείτο από κεραία 2 μέτρων και καλώδιο 30 μέτρων περίπου, από τη στέγη του Νηπιαγωγείου, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Πήραν αγροτικά εργαλεία

   Ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και δυο αλυσοπρίονα, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από το ανασφάλιστο ισόγειο διώροφης οικίας, στα Βυτινέικα Πύργου. Η κλοπή, σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, χωρίς οι δράστες να γίνουν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, καθώς μπήκαν στο χώρο, αφού υπερπήδησαν την περίφραξη, χωρίς να παραβιάσουν την εξώπορτα. Η αξία των κλαπέντων, σύμφωνα με τον κάτοχο, υπολογίζεται στα 1.000 ευρώ.


Πήραν τα… γαριδάκια

   Γαριδάκια και κρουασάν, αξίας 150 ευρώ περίπου, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από περίπτερο στον Πύργο. Σύμφωνα με την καταγγελία της ιδιοκτήτριας, οι δράστες αφαίρεσαν τα παραπάνω είδη, αφού έβγαλαν, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, την μεταλλική προστατευτική πρόσοψη της ραφιέρας.

Του βρήκαν 1,6 γραμ. κάνναβη

   Στη σύλληψη ενός ημεδαπού άντρα, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αφού σε γενόμενο έλεγχο, στην περιοχή της Ροβιάτας, διαπιστώθηκε να κατέχει μια χάρτινη συσκευασία με 1,6 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.

Ν.Σ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...