Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ηλεία: Βροχές από το απόγευμα της Τρίτης – Αναλυτική πρόγνωση


xamilo
Χαμηλές πιέσεις από την δυτική Μεσόγειο θα φέρουν νεφώσεις σήμερα Δευτέρα στην περιοχή μας. Από αύριο Τρίτη θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα βρέξει. 
 
Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Η κακοκαιρία ωστόσο θα είναι σύντομη καθώς, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Λόγω των νοτιάδων θα μαλακώσει ο καιρός αρκετά το επόμενο 48ώρο. Θα επιστρέψει το πρωινό κρύο από την Πέμπτη. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Δευτέρα 15/12 περιμένουμε αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 17 με 18οC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς, στρεφόμενοι από νότιες διευθύνσεις.
 
Την Τρίτη 16/12 περιμένουμε νεφώσεις με βροχές από το απόγευμα. Η θερμοκρασία το πρωί 10 με 11oC στα πεδινά,  6 με 7oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18οC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί από το απόγευμα έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Τετάρτη 17/12 περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία το πρωί 12 με 13oC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18οC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Πέμπτη 18/12 περιμένουμε αρχικά αυξημένες νεφώσεις γρήγορα θα περιοριστούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 8 με 9oC στα πεδινά, 5 με 6oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18οC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό.  Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:40 , 15-12-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 15-12-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...