Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στην κεντρική πλατεία του Στρουσίου


Μια όμορφη και ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε το Σάββατο, στην κεντρική πλατεία του χωριού, το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Στρουσίου, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με αφορμή τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!
«Ήρθαν τα
Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία «αγκάλιασαν» από νωρίς το πρωί μικροί και μεγάλοι που συμμετείχαν στην προετοιμασία της.
Οι μικροί επισκέπτες της γιορτής έπαιξαν και διασκέδααν με τα ξωτικά και τον Αϊ – Βασίλη, έσπασαν πινιάτες, έγραψαν τα γράμματά τους και τα «έστειλαν» στον Αϊ – Βασίλη αφήνοντας στον ουρανό πλήθος από ιπτάμενα φαναράκια, ενώ ένας πλούσιος μπουφές με λαχταριστές λιχουδιές ικανοποίησε τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγάλους επισκέπτες!
Στην εκδήλωση, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Στρουσίου κ. Κωνσταντίνου Χριστόπουλου, συμμετείχαν τα παιδιά από το σπίτι φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κυλλήνης, ενώ παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Χαράλαμπος Δημόπουλος,  η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κα Άννα Γεωργιοπούλου Κοντόγιωργα και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σταφιδοκάμπου κ. Παναγιώτης Ζορμπάνος.

Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Στρουσίου θα ήθελε να ευχαριστήσει  για την πολύτιμη οικονομική και χειρονακτική προσφορά τους: Γ. Μαρινόπουλος και ΣΙΑ ΟΕ – Λεχαινά, Ελαιοτριβείο Αφοί Γκρίλλα – Χάβαρι, Αλουμινοκατασκευές Γεώργιος Ηλιόπουλος – Χάβαρι, Παναγιώτη Ντάναση, - Χάβαρι, Αρτοποιείο Αικατερίνη Κοντάρη, Δημήτριο Αγγελάκη, Διονύσιο Κυριακόπουλο, Βασίλειο Χριστόπουλο, Γεωργία Γκρίλα, Χαράλαμπο Διαμαντόπουλο – Σοφία Ρέγκλη, Κωνσταντίνα Τσάκωνα, Κωνσταντίνο Στριγά – Παναγιώτα Παπακυριακοπούλου, Δημήτριο Διαμαντόπουλο, Κωνσταντίνο Π. Χριστόπουλο, Αριστοτέλη Κλαμαριά, Σταυρούλα Παπάκου, Διονυσία Αγγελοπούλου, Αλεξάνδρα Π. Χριστοπούλου, Χρυσούλα Λιαπαρίνου, Σπύρο Χριστόπουλο, Ευθυμία Χριστοπούλου, Σοφία Χριστοπούλου. Τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στρουσίου «Περικλής» για την παραχώρηση της φάτνης που τοποθετήθηκε το κέντρο της πλατείας και τον ανώνυμο δωρητή για την ηχητική κάλυψη της βραδιάς από το «Marakas Sound».
Τέλος, το Τοπικό Συμβούλιο Στρουσίου εύχεται σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

ΣΠ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...