Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

Ηλεία
-Στη σύλληψη ενός 21χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ο οποίος εντοπίστηκε, ύστερα από έλεγχο, να
έχει στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης. Ο νεαρός, είχε κρύψει την αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία κάνναβης στο εσώρουχό του, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς.
Ωλένη
-Έγκληση σε βάρος μιας 37χρονης από την περιοχή της Ώλενας, υπέβαλλε 26χρονη από το Γούμερο, η οποία όπως κατήγγειλε, δέχθηκε απειλές από την 37χρονη δράστιδα η οποία αναζητείται από τις Αρχές, με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης απειλής και εξύβρισης.
Μαραθιά
-Νεκρό στον κήπο της οικίας του, αντίκρισαν συγγενείς του, έναν 59χρονο στην περιοχή της Μαραθιάς. Ο άτυχος άνδρας, είχε βγει στην αυλή του σπιτιού του λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και λίγο αργότερα τον εντόπισε η σύζυγός του λιπόθυμο. Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, ενώ από τις αστυνομικές Αρχές, αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.
Σαβάλια

-Μέσα σε γυάλινο βάζο έκρυβε τις ναρκωτικές ουσίες, που είχε στην κατοχή του ένας νεαρός από την περιοχή των Σαβαλίων. Οι αστυνομικοί ύστερα από νομότυπη έρευνα που έκαναν στην οικία του, εντόπισαν την συσκευασία η οποία περιείχε τρία αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης και ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 2,3 γραμ. περίπου, τα οποία και κατάσχεσαν.
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...