Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Μορφή «επιδημίας» έχουν λάβει οι κλοπές που σημειώνονται καθημερινά σε όλη την Ηλεία, με τους δράστες, ακόμα και με το φως της ημέρας, να μη διστάζουν να μπουκάρουν σε σπίτια και να τα «αδειάζουν» από χρήματα και αντικείμενα αξίας, χρηματικής και συναισθηματικής.

Σιμόπουλο
   Το απόγευμα της Παρασκευής, άγνωστοι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη, μπήκαν σε σπίτι στο Σιμόπουλο παραβιάζοντας το μεταλλικό κιγκλίδωμα του παραθύρου και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν από τα δυο υπνοδωμάτια χρήματα και χρυσά κοσμήματα, αξίας 2.000 ευρώ περίπου.
Λεχαινά
   Το πρωί του Σαββάτου, άγνωστοι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό σπιτιού στην Αρετή Λεχαινών από ανασφάλιστη πόρτα και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους κατέληξαν στην κρεβατοκάμαρα, απ’ όπου και αφαίρεσαν μια τσάντα ώμου, η οποία περιείχε ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, την Αστυνομική Ταυτότητα και μια κάρτα ανάληψης χρημάτων ΑΤΜ της κατόχου.
Βαρβάσαινα
   Στη Σαλμώνη, χθες το πρωί, άγνωστοι δράστες μπήκαν - από την ανασφάλιστη πόρτα- σε σπίτι σε αγροτική περιοχή  και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα, ρολόγια και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ. Επίσης, στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα, διαρρήκτες μπήκαν και σε σπίτι στη Βαρβάσαινα και αφού έψαξαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν από το κομοδίνο του υπνοδωματίου, μια μπιζουτιέρα που περιείχε χρυσά κοσμήματα μεγάλης αξίας καθώς και το ποσό των 90 ευρώ.
Ζαχάρω
Την πόρτα του συνοδηγού, αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στη Ζαχάρω και αφαίρεσαν δυο νεαροί από την περιοχή, αφαιρώντας ένα μαύρο μπουφάν, δυο πακέτα τσιγάρα και το ποσό των 20 ευρώ σε κέρματα. Η διάρρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και λίγη ώρα αργότερα, μετά την καταγγελία του περιστατικού στο Α.Τ Ζαχάρως, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες που είχαν, διαπίστωσαν την ταυτότητα των δραστών. Πρόκειται για δυο αδέλφια, 21 και 18 ετών, κάτοικοι Ζαχάρως, ο πρώτος εκ των οποίων συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ο δεύτερος αναζητείται.

Ν.Σ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...