Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη στον Πύργο 30χρονος για διακίνηση αναβολικών - Παραλάμβανε τα δέματα μέσω ΚΤΕΛ



sillipsi_big

Κατασχέθηκαν 270 δισκία και 14 φιαλίδια αναβολικών

Συνελήφθη, χθες (16-1-2015) το μεσημέρι, στον Πύργο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας Περί Αθλητισμού.
Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος ήταν ο τελικός παραλήπτης των αναβολικών, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για το ίδιο αδίκημα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες τους, πραγματοποίησαν επιχείρηση, χθες το μεσημέρι στο σταθμό ΚΤΕΛ Ηλείας κατά την οποία εντόπισαν τον 30χρονο να παραλαμβάνει ένα δέμα από λεωφορείο.
Σε έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν εντός του δέματος που μετέφερε ο 30χρονος και κατέσχεσαν 270 δισκία και 14 φιαλίδια απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων (αναβολικά).
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι, ο 30χρονος ενεργώντας κατ΄εντολή του 32χρονου μετέβη στο σταθμό του ΚΤΕΛ Ηλείας και παρέλαβε το δέμα με τα αναβολικά, προκειμένου να του τα μεταφέρει.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...