Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Έδωσε τέλος στη ζωή του με φυτοφάρμακο...


ΝΙΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ
(17/01/2015 20:17)

«Συγνώμη» από τη μητέρα και τις αδελφές του ζητούσε μέσα από το σημείωμα που άφησε ένας 44χρονος από το Νεοχώρι Κυλλήνης, ο οποίος το Σάββατο 17/1/15 το πρωί έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 42χρονος
εντοπίστηκε το Σάββατο το πρωϊ γύρω στις 10 το πρωί από συγχωριανό του σε αγροτική περιοχή του Νεοχωρίου, ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, αλλά ήταν πολύ αργά.
Παράλληλα ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών, που έχει επιληφθεί της υπόθεσης, και οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο που εντοπίστηκε ο 42χρονος βρήκαν ένα μπουκάλι από σοκολατούχο γάλα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 42χρονος είχε ρίξει μέσα στο σοκολατούχο κάποιο φυτοφάρμακο το οποίο και ήπιε στη συνέχεια για να βάλει τέλος στη ζωή του. Γι’ αυτό άλλωστε και το μπουκάλι περισυλλέγη από τους αστυνομικούς και έχει αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές περιεχόμενό του.
Η σορός του 42χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, ενώ η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν βόμβα στο χωριό του, όπου όλοι κάνουν λόγο για ένα καλό παλικάρι που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ δεν είχε δώσει σημάδια ότι θα προχωρούσε σε μία τέτοια πράξη.
Η αστυνομία έχει πάντως στα χέρια της και το σημείωμα που άφησε πίσω της ο 42χρονος για να καταλήξει στα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο βήμα.
Μ.Κ.
 patrisnews.com
*Η κηδεία έγινε χθες Κυριακή μέσα σε βαρύ πένθος και παρουσία πλήθος κόσμου στο κοιμητήριο του Αγ.Αθανασίου Νεοχωρίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...