Ηλεία: Ζεστός για την εποχή καιρός έως την Πέμπτη - Σοβαρή κακοκαιρία από την Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση

thumbnailTους 19 βαθμούς Κελσίου ανήλθε ο υδράργυρος την Δευτέρα, οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, η αυξημένη συννεφιά και η σκόνη από την Αφρική θα διατηρηθούν μέχρι και την Τετάρτη.
Λίγες βροχές περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός την Παρασκευή καθώς οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει την περιοχή μας με θυελλώδεις νοτιάδες και ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία με κακοκαιρία θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο των εκλογών.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: Την Τετάρτη 21/1, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις και σκόνη από την Αφρική. Το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα δώσουν λασποβροχές. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 8 με 9οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6, από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.
Την Πέμπτη 22/1, περιμένουμε αρκετές κατά περιόδους νεφώσεις. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 8 με 9οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18οC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί, το απόγευμα έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Παρασκευή 23/1, περιμένουμε νεφώσεις με βροχές, γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 8 με 9οC στα ημιορεινά - ορεινά, σε πτώση το μεσημέρι 12 με 13οC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:15 , 20-01-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 20-01-2015

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ