Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Πύργος: Γλίτωσε από το Norman Atlantic, κινδύνεψε από τις λακκούβες (video)


ntalika1a
Λίγο έλειψε να τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα στον Πύργο ένας οδηγός νταλίκας στην περιφερειακή οδό που συνδέει την Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας με την Ε.Ο. Πύργου - Τριπόλεως.
Ο οδηγός νταλίκας που
μετέφερε ελαιόλαδο και πάλι από την Ηλεία προς την Ιταλία μέσω Πάτρας, στην προσπάθειά του να αποφύγει αυτοκίνητο που και αυτό προσπάθησε με ελιγμό να αποφύγει το "σκαμμένο" δρόμο, "έριξε" το βαρύ όχημα στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα το επικαθήμενο βυτίο να "βουλιάξει" στην άκρη της οδού.
Κανείς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το όχημα κόλλησε και ήταν δύσκολη η αποκόλλησή του. Έτσι έγινε μεταφόρτωση σε άλλο βυτίο του ελαιολάδου.
kalogerakis
Όπως τόνισε ο οδηγός Γιάννης Καλογεράκης μιλώντας στο ilialive.gr γλίτωσε από το ναυάγιο του φλεγόμενου Norman Atlantic και στάθηκε για δεύτερη φορά τυχερός σήμερα σε αυτό το ατύχημα, καθώς θα μπορούσε να πέσει η νταλίκα στο αποστραγγιστικό κανάλι δίπλα στο δρόμο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...