Ρουπάκι Ηλείας: Συνελήφθη 28χρονος για κλοπή


sillipsiΟ δράστης είχε αφαιρέσει από σπίτι της περιοχής, εξαρτήματα γεωργικού ελκυστήρα και ποτίσματος αξίας 5.000 ευρώ

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, στο Ρουπάκι Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, ο δράστης από τις 4 μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου  είχε αφαιρέσει από την αυλή της οικίας του 55χρονου ημεδαπού, εξαρτήματα γεωργικού ελκυστήρα καθώς και μηχανήματα ποτίσματος συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, αξιοποιώντας τα ευρήματα που συνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος και τα στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά τους, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 28χρονου δράστη. Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ