Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Δέλλας: Πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας στο Καραϊσκάκη


«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει ιδιαιτερότητες»

Η προσμονή είναι μεγάλη και η πίεση είναι φυσιολογικό να βρίσκεται επίσης σε υψηλά επίπεδα στις τάξεις της ΑΕΚ για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο Φάληρο.

Ο Τραϊανός Δέλλας σε μια προσπάθεια να αποφορτίσει τους παίκτες του έστειλε το μήνυμα πως δεν περιμένει από αυτούς τίποτα διαφορετικό από το να κάνουν ό,τι μέχρι τώρα και να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

«Στόχος μας για το Κύπελλο, όπως ξέρετε όλοι, είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πόσο ψηλά θα είναι αυτό δεν το ξέρουμε και δεν μπορούμε να το πούμε. Το παιχνίδι της Τετάρτης έχει πολλές ιδιαιτερότητες σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, αλλά σε κάθε περίπτωση και αυτός είναι ένας αγώνας και πρέπει να είμαστε όλοι καλά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όπως κάνουμε κάθε φορά, έτσι και την Τετάρτη θα πάμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας», τόνισε αρχικά.

«Πάνω από όλα για εμάς είναι το πρωτάθλημα και να φτάσουμε όπως είπα και πριν όσο πιο ψηλά στο Κύπελλο. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει πάνω από όλα εσείς να είστε καλά, για αυτό θέλω να είστε απόλυτα προσεκτικοί παντού, ώστε να έχετε την υγεία σας», πρόσθεσε ο «Κολοσσός».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...