Ραγδαίες εξελίξεις μετά τα επεισόδια στη Σούπερ Λίγκα - Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων εισηγήθηκε ο Κοντονής στον Τσίπρα!


kontonis

Ο Σταύρος Κοντονής είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στα φαινόμενα βίας στους αθλητικούς χώρους
- Η σκέψη του ενισχύθηκε με τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.
- Συναντήθηκε με τον Τσίπρα και εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να ανασταλλούν τα πρωταθλήματα
- Την Τετάρτη το πρωί στις 11.00 το νέο ραντεβού για οριστική απόφαση

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε στις 20.30 με τον Αλέξη Τσίπρα, τη σφοδρή επιθυμία του να ανασταλλούν όλα τα πρωταθλήματα για να καταλάβουν όλες οι πλευρές ότι η Κυβέρνηση θέλει να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της βίας.

Ο Σταύρος Κοντονής έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από τον Αλέξη Τσίπρα και στις 11 το πρωί της Τετάρτης θα υπάρξει νέο ραντεβού για την οριστική απόφαση.

Ο Κοντονής άρχισε να σκέφτεται το συγκεκριμένο ενδεχόμενο μετά τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου, στο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας με πρωταγωνιστές τους προέδρους των "αιωνίων".

Η εισήγηση του Κοντονή είναι για επ' αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων και όχι απλά για αναβολή μίας αγωνιστικής όπως είχε γίνει το περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή

newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ