Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Oι απίστευτοι διάλογοι Αλαφούζου - Μαρινάκη μέσα στην αίθουσα της Super League


dipli708
Αν και η συνεδρίαση της Super League ξεκίνησε σε ήπιους τόνους, η τοποθέτηση του Νίκου Μαχλά για τις ενέργειες του Γιάννη Αλαφούζου όσον αφορά το θέμα του ΟΦΗ, προκάλεσε την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη και ακολούθησαν σκληροί διάολοι με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού.

Ο Μαχλάς ζήτησε το λόγο και αναφέρθηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο ενώ απευθυνόμενος προς τον Αλαφούζο είπε «Δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα. Βλέπετε ότι στον ΟΦΗ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να καλύψουμε τα χρέη μας και να επιβιώσει η ομάδα αλλά μας βάζετε συνέχεια εμπόδια. Ειδικότερα εσείς στον Παναθηναϊκό κύριε Αλαφούζο έχετε συνέχεια πρόβλημα με τον ΟΦΗ. Κακώς ήρθατε στο Ηράκλειο και δυναμιτίσατε την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Σας το είχε πει και η Αστυνομία».
Εκείνη την στιγμή και πριν προλάβει να απαντήσει ο κ.Αλαφούζος, το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και σε έντονο ύφος είπε «Μιας και αναφερθήκατε στον Αλαφούζο, σήμερα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσει μια συγγνώμη για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο την Κυριακή. Κινδυνεύσαμε όλοι. Αλλά τι συγγνώμη να περιμένω από μια που....α. Μια γαμ... αδ.... Θα σε γα...».
Ο Αλαφούζος προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του λέγοντας προς τον Μαρινάκη «Παραφέρεσαι» με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να συνεχίζει λέγοντας «Του χρόνου θα έρθω εγώ ο ίδιος και θα σε γαμ… στη Λεωφόρο. Να το ξέρεις» με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να απαντά «Θα μου κλ....ς»! Ο Μαρινάκης συνέχισε να λέει συνεχώς «θα σε γαμ... ρε παλιοπ...» με τον Αλαφούζο να... απαντά: «Σταμάτα να κάνεις έτσι. Σε ακούω. Σου δίνω τον χρόνο σου. Μην βιάζεσαι. Είσαι τόσο παχύς που βαριανασαίνεις και θα πάθεις τίποτα. Εδώ ήρθαμε για να μιλήσουμε».
Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο με τον Μαρινάκη να πετάει ένα ποτήρι νερό που είχε μπροστά του προς τον Αλαφούζο ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες προσπάθησε να κινηθεί προς το μέρος που καθόταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Εκείνη την στιγμή και ενώ υπήρχε ένταση, άνοιξε η πόρτα της αίθουσας στην οποία διεξαγόταν το ΔΣ της Super League και ένας άνδρας της προσωπικής ασφάλεια του προέδρου του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, χτύπησε στο πρόσωπο τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τράπηκε σε φυγή.
Βγαίνοντας από την αίθουσα οι απίθανοι χαρακτηρισμοί ανάμεσα σε Μαρινάκη-Αλαφούζο συνεχίστηκαν ενώ διαπληκτισμό είχαν και ο Κωσνταντίνου με τον διευθυντή επικοινωνία του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, ο οποίος βρισκόταν έξω από την αίθουσα.
 

Πηγή

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...