Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Πύργος
Τον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πύργου, έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες χθες τα ξημερώματα. Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες, αφού έσπασαν το τζάμι της
πόρτας του Ιερού Ναού, μπήκαν μέσα και κατευθύνθηκαν στο παγκάρι και στο φιλόπτωχο ταμείο, από όπου πήραν το ποσό των 700 ευρώ.
Πύργος
Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες στη λαϊκή αγορά Πύργου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί υπαίθριου εμπορίου. Οι τρεις άντρες εντοπίστηκαν να έχουν καταλάβει χώρο με τα αυτοκίνητά του για να πουλήσουν 300 μήλα ο ένας και από 40 κιλά πατάτες οι άλλοι δύο.
Σκουροχώρι
Κλοπές σε εργοτάξιο διέπραξαν άγνωστοι δράστες στο Σκουροχώρι. Οι δράστες κατέστρεψαν την περίφραξη και πήραν στη συνέχεια, εργαλεία, μοτέρ, μηχανήματα και ξυλεία συνολικής αξίας 10530 ευρώ.
Κυλλήνη
Ποικιλία είχαν στη λεία τους οι δράστες διάρρηξης στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης. Οι διαρρήκτες πήραν τρεις ηλεκτρικές θερμάστρες, ένα σώμα θέρμανσης, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, τριάντα καλσόν, 40 τριάδες στρατιωτικές κάλτσες, 25 ζευγάρια παντόφλες, 30 σαμπουάν, 20 σαπούνια, 12 φακούς, 12 οδοντόκρεμες, 3 κατσαρόλες, 6 ζεύγη πλαστικές μπότες, οκτώ ομπρέλες, είδη συνολικής αξίας 1500 ευρώ.
Πύργος
Με την ησυχία τους έδρασαν ζωοκλέφτες στην περιοχή της Κεραίας στον Πύργο. Οι δράστες μπήκαν σε κτήμα όπου ο ιδιοκτήτης του διατηρεί μικρό αριθμό αιγοπροβάτων και έβγαλαν μια κατσίκα από το στάβλο, στην έσφαξαν, την καθάρισαν και την πήραν.
Αρχαίας Ολυμπίας
Θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη σύζυγό του κατήγγειλε πως έπεσε ένας 64χρονος από χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Ο άτυχος άντρας κατήγγειλε στην Αστυνομία πως η αλλοδαπή 44χρονη σύζυγός του τον εξύβρισε και του προκάλεσε σωματικές βλάβες μέσα στο σπίτι τους.
Πύργος
Στη σύλληψη ενός 22χρονου υπηκόου Αλβανίας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ο οποίος κατόπιν έρευνας που έγινε στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, διαπιστώθηκε να μην διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα.
Ηλεία
Δικογραφία σε βάρος τριών τσιγγάνων ηλικίας 33, 32 και 32 καθώς και ενός ακόμα τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, σχηματίσθηκε με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, οι φερόμενοι ως δράστες, είχαν αφήσει τα τέσσερα ανήλικα τέκνα τους σε κίνδυνο ζωής και σωματικής ακεραιότητας καθώς εντοπίσθηκαν στον κόμβο της Φιλοθέης να περπατούν ανάμεσα στα οχήματα με προφανή σκοπό την επαιτεία. Οι τέσσερις δράστες αναζητούνται.
Αμαλιάδα
Έγκληση σε βάρος ενός 28χρονου από το Ρουπάκι, κατέθεσε ένας 55χρονος από την Αμαλιάδα. Σύμφωνα με την καταγγελία, του 55χρονου, φέρεται ο 28χρονος να τον απείλησε και εξύβρισε ενώ οι αστυνομικοί τον αναζητούν στο πλαίσιο του αυτόφωρου.
Καβάσιλα
Την ταμειακή μηχανή ενός κρεοπωλείου στα Καβάσιλα, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες. Ο 37χρονος ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή όταν πήγε στο μαγαζί του και βρήκε σπασμένο το τζάμι ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες του η ταμειακή μηχανή περιείχε το ποσό των 70 ευρώ.
Αμαλιάδα
Φθορές στον οικογενειακό τάφο του Κοιμητηρίου της Αμαλιάδας, που βρίσκεται θαμμένη η σύζυγός του, κατήγγειλε ένας 80χρονος στην αστυνομία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του 80χρονου, ο ίδιος βρήκε σπασμένα τα μάρμαρα του τάφου ενώ πάνω σε αυτόν οι άγνωστοι δράστες είχαν αναγράψει κάποιο μήνυμα. Ο 80χρονος θορυβημένος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών ή του δράστη. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...