Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

«Είμαστε στο σωστό δρόμο»


Πικραμένος που η παθιασμένη εμφάνιση της Εθνικής δεν απέδωσε καρπούς εμφανίστηκε ο Μαρκαριάν

Το ποδόσφαιρο και την Εθνική που οραματίζεται, είδε εν μέρει στην Ουγγαρία ο Σέρχιο Μαρκαριάν ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τους δύο χαμένους βαθμούς, παρά τη σαφέστατη υπεροχή της «γαλανόλευκης».

Ο ομοσπονδιακός κόουτς ανέλυσε την εικόνα του παιχνιδιού, εστιάζοντας στην κακή τελική πάσα, αλλά και τη δυναμική εκκίνηση στο δεύτερο μέρος, όπου όπως χαρακτηριστικά είπε «θα μπορούσαν σε εκείνο το διάστημα να ‘χαμε βάλει 2-3 γκολ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν στην κάμερα του OTE:

«Η εμφάνισή μας απόψε δείχνει τη δουλειά που κάναμε. Δυστυχώς δεν είχαμε ακρίβεια στην τελική πάσα και το σουτ. Παίξαμε συνολικά καλό ποδόσφαιρο, καλή άμυνα, ενώ και επιθετικά πήγαμε καλά κι ας μην ήρθε το γκολ. Δεν δώσαμε στους αντιπάλους μας ευκαιρίες να μας απειλήσουν ιδιαίτερα, πέραν των τελευταίων λεπτών, όπου και τα παιδιά ήταν λίγο κουρασμένα.

Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να φύγουμε από εδώ με τους τρεις πόντους. Υπάρχουν, όμως, ακόμα παιχνίδια και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε σε αυτό τον σωστό δρόμο, τότε μπορούμε.

Στα πρώτα περίπου 15’ του αγώνα δεν ήταν πολύ καλά. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να κάνουμε φάσεις. Η ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και τελειώσαμε το πρώτο μέρος, όντας καλύτεροι απ’ την Ουγγαρία. Στην εκκίνηση της επανάληψης υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει σε εκείνο το διάστημα 2-3 γκολ. Δεν το πετύχαμε, όμως… Αυτό το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο δεύτερο μέρος θέλουμε να παίζουμε συνέχεια. Είμαστε στο σωστό δρόμο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...