Δολοφόνησε τον βιαστή της - Το θύμα ήταν απο την Γαστούνη


dolofon
Μια φριχτή ιστορία ξετυλίγεται πίσω από τη δολοφονία του 33χρονου  Χ.Π. από την Γαστούνη Ηλείας, ο οποίος βρέθηκε είχε βρεθεί νεκρός έξω από
νεκροταφείο της δυτικής Αττικής.
Η αστυνομία εξιχνίασε το έγκλημα συλλαμβάνοντας μια 24χρονη, η οποία ομολόγησε την πράξη της δίνοντας μια συγκλονιστική διάσταση στο κίνητρο που την οδήγησε στη δολοφονία.
​Όπως αναφέρει η 24χρονη, το θύμα την εξέδιδε γιατί χρειαζόταν τα χρήματα για να αγοράζει ναρκωτικά.
Η ανθρωποκτονία του 33χρονου διαπράχθηκε στις 4-Φεβρουαρίου στις Αχαρνές Αττικής. Ο άντρας είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος έξω από την περίφραξη του Κοιμητηρίου Αχαρνών, με τραύματα στο σώμα του που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.
Την ανθρωποκτονία τη διέπραξε η 24χρονη, γνωστή του θύματος, κατά τη διάρκεια έντονης λογομαχίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα διέπραξε τη δολοφονία επειδή το θύμα την εξωθούσε στην πορνεία, ενώ παράλληλα είχε βιάσει την ίδια και τις δύο αδελφές της.
Όπως αναφέρει η 24χρονη, το θύμα την εξέδιδε γιατί χρειαζόταν τα χρήματα για να αγοράζει ναρκωτικά.
Σε βάρος της 24χρονης, η οποία ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, σχηματίσθηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες (28-3-2015) το βράδυ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ