Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Απαγχονίστηκε 60χρονος στο αλσύλλιο της Σπιάντζας



Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε προχθες το μεσημέρι, στην πόλη του Πύργου, όταν 60χρονος άνδρας, πολύ γνωστός επαγγελματίας της περιοχής, άφησε την τελευταία του πνοή στο αλσύλλιο της Σπιάντζας, δίνοντας τέλος στην ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ο 60χρονος,
Γιάννης Κουσάβελος, είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες νωρίς το πρωί, όπου είχε φύγει από το σπίτι του. Στο τηλέφωνο τον καλούσε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, διαρκώς ο ένας από τους τρεις γιούς του, όταν είδε πως ο πατέρας του δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την πρωινή βόλτα του, χωρίς όμως να μπορεί να τον εντοπίσει, αφού ο 60χρονος, δεν απαντούσε στις συνεχείς κλήσεις.
Από εκείνη την ώρα, οι δικοί του άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν και να τον ψάχνουν παντού χωρίς αποτέλεσμα.

Ο 60χρονος, φέρεται να είχε πάρει όμως την απόφασή του και για το λόγο αυτό, έφυγε από το σπίτι του, νωρίς το πρωί, χωρίς να ειδοποιήσει κάποιον ή να απαντήσει στις κλήσεις των οικείων του που τον έψαχναν απεγνωσμένα.

Περιφερόταν στο αλσύλλιο

Σύμφωνα με μαρτυρία, κάποιος τσοπάνης της περιοχής, είδε αργότερα το πρωί, τον άτυχο 60χρονο, να περιφέρεται στο αλσύλλιο της Σπιάντζας, στο οποίο είχε μεταβεί με το αυτοκίνητό του, λίγα λεπτά νωρίτερα. Ο μάρτυρας, σύμφωνα με πηγές, ειδοποίησε κάποιον κοινό γνωστό, ότι είχε δει τον 60χρονο στο σημείο, κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει και στη συνέχεια έλαβαν γνώση και οι δικοί του άνθρωποι που μέχρι εκείνη την ώρα τον έψαχναν διαρκώς.

Βρήκαν το αυτοκίνητο

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, μόλις οι οικείοι του, έμαθαν πως ο 60χρονος βρίσκεται στο αλσύλλιο της Σπιάντζας, μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου και ξεκίνησαν να τον ψάχνουν στην περιοχή. Εντόπισαν το αυτοκίνητό του, αλλά όχι τον ίδιο, με αποτέλεσμα η αγωνία τους να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, αφού δεν γνώριζαν την τύχη του 60χρονου.
Και ενώ η ώρα περνούσε και τα ίχνη του άτυχου επαγγελματία της πόλης του Πύργου, δεν είχαν εντοπισθεί, οι συγγενείς, κάλεσαν την αστυνομία, όπου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ξεκίνησαν τις έρευνες, ψάχνοντας πιθαμή προς πιθαμή τον χώρο γύρω από το αυτοκίνητο του 60χρονου.

Έδωσε τέλος

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, λίγη ώρα αργότερα, μαρτυρούσε πως ο άτυχος 60χρονος, αποφάσισε με τον πιο τραγικό τρόπο να δώσει τέλος στη ζωή του, δι’ απαγχονισμού, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα θαλάσσης ως αυτοσχέδια θηλιά που την κρέμασε σε κορμό δέντρου. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται όλες οι κινήσεις του να ήταν προμελετημένες. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε 300 μέτρα από το σημείο όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άτυχος Γιάννης Κουσάβελος, που παλιότερα δραστηριοποιούταν στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη του Πύργου, το τελευταίο διάστημα φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν μπορούσε να ξεπεράσει. Η είδηση του θανάτου του, έχει από χθες, σκορπίσει την θλίψη στην περιοχή του Πύργου, όπου ο 60χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός.

Η κηδεία του έγινε χθες στις 4.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...