Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Όλοι μαζί για τον Γιαννάκη . . . - Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ από το Ionian Channel


giannakis1a
Την Μεγάλη Τρίτη στις 15.00 στο Κλειστό Γήπεδο Παναγούλας Ζακύνθου δηλώνουμε όλοι παρών. Δηλώνουμε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ». Ας δείξουμε όλοι έμπρακτα την συμπαράσταση μας.

Σας θυμίζουμε ότι ο Γιαννάκης χρειάζεται την στήριξη μας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει με την ακοή του. Ο μικρός Γιαννάκης κατάγεται από τα Μπαρακίτικα Καλλιθέας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία.
Το τρίχρονο αγοράκι πάσχει από νευροαισθητήρια βαρηκοΐα που πιθανότατα προκλήθηκε από υψηλό πυρετό ή κάποιο εμβόλιο πριν από ένα χρόνο περίπου.
Όμως οι γονείς διαπίστωσαν πως κάτι συμβαίνει με το παιδί τους, όταν παρουσίασε έντονα φαινόμενα πως δεν ανταποκρίνεται στην επικοινωνία με το περιβάλλον του. Για τον μικρό Γιαννάκη, υπάρχει ελπίδα να επανέλθει έως και το 100 % της ακοής του, όμως το κόστος είναι εξαιρετικά υψηλό. Για κάθε αυτί η επέμβαση μαζί με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος κοστίζει περί τις 30.000 ευρώ με τα έξοδα νοσηλείας. Τα ασφαλιστικά ταμεία καλύπτουν την επέμβαση μόνο στο ένα αυτί.
Ο Κώστας και η Αγγελική Σπυροπούλου, οι γονείς του μικρού Γιαννάκη, είναι άνεργοι, όπως και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας, ζουν σε ένα σπίτι μαζί με τους γονείς τους και η Αγγελική περιμένει σε δύο μήνες τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού της οικογένειας.
Η επέμβαση στα αυτιά του τρίχρονου σύμφωνα με τους γιατρούς πρέπει να γίνει άμεσα έως την ηλικία των 3,5 ετών για να μπορέσει το παιδί να επανέλθει στη φυσιολογική ζωή χωρίς συνέπειες. Έχει ενταχθεί σε μια λίστα αναμονής, που μέχρι πρότινος ήταν στην έβδομη θέση, όμως τελευταία παρουσιάζεται μια περίεργη καθυστέρηση στις διαδικασίες, που μπορεί να αποβεί επικίνδυνη για την αποκατάσταση του παιδιού.

Πηγή

ioniantv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...