Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Ζαχάρω
-Χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 2 χιλ. ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από οικία στην περιοχή της Σμέρνας Ζαχάρως. Οι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο της οικίας παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα.

-Δικογραφία σε
βάρος μιας 50χρονης υπηκόου Αλβανίας, σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομιας Ηλείας, καθώς όπως διαπιστώθηκε από έρευνες η 50χρονη φέρεται να είχε πλαστογραφήσει διάφορα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις που κατέθεσε στις ελληνικές αρχές με σκοπό να λάβει την ελληνική υπηκοότητα.
 Αρχαία Ολυμπία
-Το συνολικό ποσό των 1.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από οικία στον Πλάτανο Αρχαίας Ολυμπίας. Οι άγνωστοι, όπως κατήγγειλε ο 39χρονος ιδιοκτήτης, εισήλθαν στο χώρο της οικίας από ανασφάλιστη πόρτα γκαράζ και στη συνέχεια αφού έψαξαν με επιμέλεια όλους τους χώρους κατάφεραν να βρουν τα αντικείμενα και τα χρήματα.
 Αμαλιάδα
-Ένα σπασμένο παράθυρο και φθορές σε αντικείμενα της οικίας μιας 40χρονης από την Αμαλιάδα ήταν ο απολογισμός προσωπικών διαφορών που φέρεται να υπάρχουν μεταξύ της 40χρονης και ενός 52χρονου από την περιοχή. Όπως κατήγγειλε η 40χρονη στην Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης έσπασε το τζάμι παραθύρου της οικίας της και με μπογιά έβαψε την ντουλάπα και εξωτερικό τοίχο του σπιτιού προκαλώντας ζημιά 1.000 ευρώ.

-Ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 1.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ ήταν η λεία των αγνώστων δραστών που εισήλθαν σε οικία στην περιοχή του Λαντζοΐου. Όπως κατήγγειλε η 77χρονη ιδιοκτήτρια στην αστυνομία οι δράστες εισήλθαν στο χώρο του σπιτιού αφού παραβίασαν με λοστό την κεντρική πόρτα την ώρα που η ίδια είχε μεταβεί στην εκκλησία για την Ανάσταση. Από εκεί οι δράστες βρήκαν και πήραν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, τρία κινητά τηλέφωνα και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο καθώς και το ποσό των 35 ευρώ.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...