Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ηλεία: Με αρκετό κρύο η Μεγάλη Eβδομάδα – Αναλυτική πρόγνωση Μετεωρολογικά 06/04/2015 - 07:00 psixri Βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία ήδη από την Κυριακή μας επηρεάζει, κινείται ανατολικά - βορειοανατολικά, θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί σήμερα Μ.Δευτέρα με βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Τα φαινόμενα γρήγορα τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Την Μ.Τετάρτη περιμένουμε το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά, βροχές ή χιονόνερο λόγω της εισβολής ψυχρών αερίων μαζών στην περιοχή μας. Από την Μ.Πεμπτη διαφαίνεται ουσιαστική βελτίωση όσον αφορά τα φαινόμενα. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Μ.Τρίτη. Μάλιστα τη νύχτα και νωρίς το πρωί της Μ.Τετάρτης και της Μ.Πέμπτης το κρύο θα είναι τσουχτερό με τοπικά ασθενή παγετό (0οC). To μεσημέρι παρά την ηλιοφάνεια δεν περιμένουμε να ξεπεράσει ο υδράργυρος τους 15 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί φαίνεται να διατηρείται και την Μ.Παρασκευή όπως και το Μ.Σάββατο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα ανέβει 1 με 2 βαθμούς. Η Κυριακή του Πάσχα, μάλλον θα κυλήσει με λαμπρό καιρό με νέα μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κοντά στου 20οC. Το πρωινό κρύο θα διατηρηθεί. Αναλυτικά στοιχεία θα δοθούν σε επόμενες προγνώσεις. Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: Την Μεγάλη Δευτέρα 06/04, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με κατά περιόδους βροχές και το βράδυ καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 17 με 18οC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ. Την Μεγάλη Τρίτη 07/04, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15οC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Την Μεγάλη Τετάρτη 08/04, περιμένουμε αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες, κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά, θα αυξηθούν το μεσημέρι και το απόγευμα και θα δώσουν βροχές ή χιονόνερο στα πολύ ορεινά . Η θερμοκρασία το πρωί 6 με 7oC στα πεδινά, +1 με +2οC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15οC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις έως μέτριοι 5 μποφόρ. Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης Εκδόθηκε 07:00 , 06-04-2015 Ανανεώθηκε --:-- , 06-04-2015 Πηγή ilialive.gr


psixri
Βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία ήδη από την Κυριακή μας επηρεάζει, κινείται ανατολικά - βορειοανατολικά, θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί σήμερα Μ.Δευτέρα με βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Τα φαινόμενα γρήγορα τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Την Μ.Τετάρτη περιμένουμε το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά, βροχές ή χιονόνερο λόγω της εισβολής ψυχρών αερίων μαζών στην περιοχή μας. Από την Μ.Πεμπτη διαφαίνεται ουσιαστική βελτίωση όσον αφορά τα φαινόμενα. 

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Μ.Τρίτη. Μάλιστα τη νύχτα και νωρίς το πρωί της Μ.Τετάρτης και της Μ.Πέμπτης το κρύο θα είναι τσουχτερό με τοπικά ασθενή παγετό (0οC). To μεσημέρι παρά την ηλιοφάνεια δεν περιμένουμε να ξεπεράσει ο υδράργυρος τους 15 βαθμούς Κελσίου. 
 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί φαίνεται να διατηρείται και την Μ.Παρασκευή όπως και το Μ.Σάββατο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα ανέβει 1 με 2 βαθμούς.  Η Κυριακή του Πάσχα, μάλλον θα κυλήσει με λαμπρό καιρό με νέα μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κοντά στου 20οC. Το πρωινό κρύο θα διατηρηθεί. Αναλυτικά στοιχεία θα δοθούν σε επόμενες προγνώσεις.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Μεγάλη Δευτέρα 06/04, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με κατά περιόδους βροχές και το βράδυ καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 17 με 18οC στα πεδινά,  12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Την Μεγάλη Τρίτη 07/04, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15οC στα πεδινά,  9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Την Μεγάλη Τετάρτη 08/04, περιμένουμε αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες, κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά, θα αυξηθούν το μεσημέρι και το απόγευμα και θα δώσουν βροχές ή χιονόνερο στα πολύ ορεινά . Η θερμοκρασία το πρωί 6 με 7oC στα πεδινά, +1 με +2οC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15οC στα πεδινά,  8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                    
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 07:00 , 06-04-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 06-04-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...