Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Αγοράκι 2,5 ετών έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο


kallithea

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Δραματικό τέλος είχε ένα αγοράκι 2,5 χρόνων στην Καλλιθέα. Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες το παιδί έπεσε σε εσωτερικό φωταγωγό πολυκατοικίας όπου και βρέθηκε νεκρό.


Κατά πληροφορίες, το αγοράκι φαίνεται ότι διέφυγε της προσοχής της μητέρας του με την οποία βρισκόταν στο διαμέρισμα τους στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ματζαγριωτάκη και χωρίς να έχει εξακριβωθεί ο τρόπος, έπεσε στον φωταγωγό!



Η μητέρα αναζήτησε το παιδί σε κάθε πιθανό σημείο του σπιτιού, ζητώντας βοήθεια για να ελεγχθεί ακόμη και η πυλωτή, φοβούμενη μήπως το παιδί είχε πέσει από τη βεράντα, πλην όμως χωρίς αποτέλεσμα.



Μάλιστα, κλήθηκε η Πυροσβεστική για να ελέγξει καλύτερα τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το άτυχο παιδί εντοπίστηκε στη μια παρά δέκα το μεσημέρι και δόθηκε αμέσως επείγουσα κλήση στο ΕΚΑΒ.



Ασθενοφόρο έφτασε στην περιοχή μέσα σε δύο λεπτά, ωστόσο οι διασώστες παρέλαβαν το παιδί χωρίς σφυγμό. Το παιδί διακομίστηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία» πλην όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.


Σε αυτό το φωταγωγό έπεσε το άτυχο παιδάκι

Πηγή

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...