Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Σημαντικές αστυνομικές επιχειρήσεις – σπουδαίες επιτυχίες στην Ηλεία!



Μεγάλες επιτυχίες καταγράφει στο ενεργητικό της τους τελευταίους τρεις μήνες η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, με εξιχνιάσεις υποθέσεων – πολλές από αυτές σοβαρές – οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας.


Οι αστυνομικοί ειδικά τους τρεις αυτούς μήνες, υλοποιούν πολύ σημαντικές αστυνομικές επιχειρήσεις με συντονισμό και μεθοδικότητα, φτάνοντας στα ίχνη δραστών, οι οποίοι, όπως αποκαλύπτεται από τις έρευνες, δρούσαν με συγκεκριμένους ρόλους σε κλοπές, ληστείες και γενικότερα έχοντας παραβατική συμπεριφορά, με αντίκτυπο τους πολίτες και την κοινωνία.

Τα δύο πιο πρόσφατα περιστατικά που εξιχνίασε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και στα Λεχαινά, αποδεικνύουν την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση των Αστυνομικών Αρχών του Νομού, που επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Το πιο σημαντικό, όπως αναφέρουν πηγές στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», είναι πως παρά την έλλειψη προσωπικού που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις κατά τόπους υπηρεσίες, προσπαθούν με όποιο μέσο μπορούν να προχωρήσουν σε συλλήψεις και εξιχνιάσεις, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση των περιοχών αυτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εύσημα στους αστυνομικούς, τόσο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου όσο και στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας και τους διοικητές αυτών, έχει δώσει και ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηλείας, Κώστας Στεφανόπουλος, ο οποίος με την ανάληψη των καθηκόντων του, στην υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, έχει δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις και οδηγίες προς τους αξιωματικούς των υπηρεσιών του, με σκοπό την πιο αποτελεσματική επέμβασή τους σε διάφορα ζητήματα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών.
Στόχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, όπως αναφέρουν πηγές, είναι η καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε όλους τους τομείς, κάτι που τους τελευταίους μήνες, αποδεικνύεται εμπράκτως από τις Υπηρεσίες Αστυνομίας. 

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...