Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Πύργος: Ανήλικος ΡΟΜΑ μπαινοβγαίνει στο ίδρυμα κλέβοντας


sillipsi_big
«Πονοκέφαλο» αποτελεί για τις τοπικές αστυνομικές αρχές η δράση ενός 14χρονου ΡΟΜΑ, όπου παρουσιάζει έντονη παραβατική συμπεριφορά. Ήδη τους τελευταίους μήνες αποτελεί τρόφιμο του Ιδρύματος Αγωγής Αρρένων Βόλου, από όπου καταφέρνει να δραπετεύσει και να γυρίσει στον Πύργο για να κλέψει ή να ληστέψει. Οι Αρχές τον συλλαμβάνουν άμεσα, όμως αυτός πάλι μετά από λίγες ημέρες είναι έξω ακολουθώντας την ίδια τακτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 14χρονος ληστής, πριν το Πάσχα είχε συλληφθεί καθώς είχε ληστέψει έναν ηλικιωμένο, ενώ είχε συμμετάσχει σε αρκετές κλοπές. Κρατήθηκε για λίγο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, προτού γίνει η μεταγωγή του στο Βόλο. Εκεί παρέμεινε μόνο λίγες ημέρες και την περασμένη Δευτέρα κατάφερε ξανά να δραπετεύσει.  Επέστρεψε στον Πύργο όπου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έκλεψε τρία δίκυκλα. Άμεσα μόλις ενημερώθηκαν οι τοπικές αρχές ότι ο 16χρονος δραπέτευσε, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν. Παραδέχθηκε δε, πως ήταν ο δράστης των κλοπών στα δίκυκλα, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις στο διάστημα της μικρής απουσίας του από το Ίδρυμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ilialive.gr μαζί με τον 14χρονο, δραπετεύει συχνά και ένας 16χρονος ΡΟΜΑ, ο οποίος ακολουθεί παρόμοιες πρακτικές με κλοπές και διαρρήξεις και μάλιστα είχε συλληφθεί πρόσφατα μετά το τριπλό «χτύπημα» σε καταστήματα στα Λαστέικα, τα Χανάκια και το Σκουροχώρι, πριν μερικές εβδομάδες. Αν και οδηγήθηκε και αυτός στο Βόλο, σήμερα έχει καταφέρει να δραπετεύσει και να βρίσκεται στην περιοχή της Ηλείας, πιθανότατα συμμετέχοντας και πάλι σε παράνομες πράξεις.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...