Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Ξέθαψαν»… το αρχαίο θεατράκι!


ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ 

Το πανέμορφο, πέτρινο θεατράκι του 4ου αιώνα, που λίγο ακόμα να έμενε έτσι θα ξέχναγαν μέχρι και οι ντόπιοι κάτοικοι που βρίσκεται, «ξέθαψαν» από τα χόρτα και τα βάτα οι εθελοντές του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης που συμμετείχαν ενεργά στη δράση «Let’s do it Greece».

Η πρωτοβουλία για τη συμμετοχή του δήμου στη δράση ανήκει στην Εθελοντική Ομάδα Κάστρου, που εισέπραξε τα εύσημα από όλους, ενώ από την πρώτη στιγμή βρήκε πρόσφορο έδαφος στους εθελοντές της περιοχής αλλά και στη Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
Το «παρών» στον καθαρισμό, εκτός από την πρόεδρο κα Ρόζα Αλτούνη και τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Κάστρου έδωσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Λάμπης Δημόπουλος, Τάσος Μυλωνόπουλος και Ανδρέας Μίγκος, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού. Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κα Άννα Γεωργιοπούλου Κοντόγιωργα,  εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων από ολόκληρο το δήμο, δεκάδες μεμονωμένοι εθελοντές κ.α.


Φωτογραφίες: Ελένη Σταθοπούλου.
Σ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...