Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Αυτοψία στο δίκτυο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων

Αυτοψία στο δίκτυο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ
(18/06/2015 11:34)
Επίσκεψη στο κεντρικό αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων, στην Ανδραβίδα, πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννης Λύτρας, προκειμένου να
παρακολουθήσει και να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών αντικατάστασης του δικτύου, της τοποθέτησης των φίλτρων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά και των ελλείψεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Λύτρας συνοδευόταν από τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Μπεσαράτ Φάρες και τον προϊστάμενο Δομών και Περιβάλλοντος κ. Χρήστο Καραγιάννη, υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αλλά και τους επιβλέποντες του έργου.
Ο κ. Λύτρας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κ. Χρήστο Παλαιολόγο για την κατάσταση του έργου και την πορεία των εργασιών. Ο κ. Παλαιολόγος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το δίκτυο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων είναι ολοκαίνουριο και λειτουργεί άψογα σε ποσοστό 80%, ενώ ζήτησε βοήθεια από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ολοκλήρωση και του υπόλοιπου 20%, το οποίο αν και έχει παραμένει τόσο μικρό, «γεννά» καθημερινά πολλαπλά προβλήματα και ζημιές».
Μάλιστα ο κ. Παλαιολόγος «ξενάγησε» τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννη Λύτρα στον χώρο όπου τα συνεργεία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων προετοιμάζουν τους αγωγούς και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά που χρειάζονται για τις τακτικότατες επισκευές και «μπαλώματα» του παλαιού δικτύου άρδευσης, ενώ παράλληλα του παρουσίασε και τις μονάδες των φίλτρων που παραδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον ΤΟΕΒ Μυρτουντίων και η τοποθέτησή τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Από την πλευρά του ωστόσο ο κ. Λύτρας εξέφρασε τη βούληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αλλά και του ίδιου του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα για την ένταξη του τμήματος του αρδευτικού δικτύου που υπολείπεται σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο σε ποσοστό 100% όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com
patrisnews.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...