Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Πηνειός
Έγκληση κατά του αδελφού του και του ανιψιού του, υπέβαλε ένας 56χρονος από χωριό του δήμου Πηνειού. Ο 56χρονος κατήγγειλε στις Αρχές πως
ο 22χρονος ανιψιός του και ο 54χρονος αδελφός του τον απείλησαν και τον εξύβρισαν και αναζητούνται από τους αστυνομικούς.
Αμαλιάδα
Έναν 44χρονο από την περιοχή της Αμαλιάδας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, καθώς ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε πως διώκεται με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για ναρκωτικά. Νωρίτερα οι αστυνομικοί σε νομότυπη έρευνα στην οικία του 44χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους 300 γραμμαρίων καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 0,4 γραμμαρίων.
Ηλεία
Το ποσό των 850 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Οι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο του καταστήματος αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο ενώ κατά την παρουσία τους στο κατάστημα ερεύνησαν όλα τα σημεία και προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη. 
Αμαλιάδα
Στη σύλληψη ενός 44χρονου ημεδαπού στην Αμαλιάδα προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, σε βάρος του οποίου υπάρχει καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών. Ο 44χρονος καταδικάστηκε στις 27 Απριλίου 2015 σε ποινή δύο ετών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Σε νομότυπη έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψή του στο σπίτι του, βρήκαν και κατέσχεσαν περίπου 300 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και 0,4 γραμ. κάνναβη. Ο 44χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...