Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Κραυγή απελπισίας από την γυναίκα του δολοφονημένου Μανώλη Καντάρη

simonaΕκκληση στη Δικαιοσύνη απηύθυνε η χήρα του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, η οποία ζήτησε να επισπευσθεί η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του συζύγου της από δύο Αφγανούς  που τον έσφαξαν με πρωτοφανή αγριότητα στη μέση του δρόμου στις 10 Μαΐου του 2011.

Η υπόθεση είχε τότε συγκλονίσει το πανελλήνιο αφού οι δράστες τον έσφαξαν για να του κλέψουν την κάμερα, με την οποία θα βιντεοσκοπούσε τη γέννηση του παιδιού τους.
«Του χρόνου το ένα παιδί μου θα πάει στο Δημοτικό. Και θα καταλαβαίνει. Θέλω να κλείσει γρήγορα αυτή η υπόθεση» είπε η Σιμόνα Βιρτζίλι, λίγο προτού ανακοινωθεί η νέα αναβολή της δίκης από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, σύμφωνα με την espresso . Η ίδια τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά, μεγαλώνοντας μόνη δύο παιδιά.
Οι δύο Αφγανοί πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ισόβια και 23 χρόνια αλλά η δίκη αναβλήθηκε  για τις 18 Δεκεμβρίου, αφού ο ένας εκ των κατηγορουμένων ζήτησε δικό του δικηγόρο, αν και το δικαστήριο τού είχε διορίσει αυτεπάγγελτα συνήγορο. Βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα η Σιμόνα Βιρτζίλι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη νέα αναβολή, πρόσθεσε ωστόσο ότι εφόσον η Πολιτεία παρέχει αυτό το δικαίωμα στον κατηγορούμενο, δεν μπορεί παρά να κάνει υπομονή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη έχει επιστρέψει από τον Πύργο Ηλείας στην Αθήνα, όπου συνεχίζει να εργάζεται ως πνευμονολόγος-εντατικολόγος σε ιδιωτικό νοσοκομείο μεγαλώνοντας τα δύο παιδιά της, ηλικίας τεσσάρων και πεντέμισι ετών. Στο πλευρό της έχει μόνο τους συγγενείς της, αφού ως σήμερα δεν έχει λάβει καμία στήριξη από την Πολιτεία.

Πηγή

ilialive gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...