Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ηλεία: Με καταιγίδες στα ορεινά - Άνοδος θερμοκρασίας από Πέμπτη



astatos
Άστατος παραμένει ο καιρός στην έναρξη του Ιουνίου με βροχές αλλά και κατιαγίδες στα ορεινά κυρίως της Ηλείας. Μέχρι την Τετάρτη ο υδράργυρος δεν
αναμένεται να ξεπεράσει τους 28οC, ενώ απο την Πέμπτη διαφαίνεται άνοδος της θερμοκρασίας και μεγαλύτερη βελτίωση του καιρού.
Στην πεδινή βόρεια Ηλεία η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28ο C με ασθενείς έως μέτριους ανέμους και ασθενείς βροχές από το απόγευμα και μετά.
Το ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στην περιοχή της Αμαλιάδας. Στον Πύργο θα επικρατήσει συννεφιά αλλά η πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης είναι περιορισμένη. Θερμοκρασία που δεν θα ξεπεράσει τους 26ο C για την περιοχή της πεδινής νότιας Ηλείας με ασθενείς βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτρας κυρίως.
Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται να πλήξουν την ημιοριενή και ορεινή Ηλεία, μετά το μεσημέρι. Έτσι Ανδρίτσαινα, Φολόη, Λαμπεία θα θα βρεθούν στο επίκεντρο των έντονων καιρικών φαινομένων, όπως σταδιακά από το απόγευμα και η περιοχή της Ωλένης. Ο υδράργυρος στα ορείνα δεν θα ξεπεράσει τους 20ο C και τους 24ο C στις ημιορεινές περιοχές.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...