Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ηλεία: Και σήμερα ζέστη - Διάλειμμα με βροχές την Πέμπτη


thalassa
Ανοδικά κινείται ο υδράργυρος στην Ηλεία για το επόμενο 2ήμερο, πάνω απο τους 30οC και λίγο πιο δροσερά για τα ορεινά του νομού και στέλνει τον κόσμο για τα καλά στις παραλίες. Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους και τους 33-34οC κυρίως στα κεντρικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η Πέμπτη φαίνεται να φέρνει στην περιοχή, μια σοβαρή αστάθεια με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές
Στην υπόλοιπη Ελλλάδα

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 34 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά στο Σαρωνικό δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.
Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι. (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...