Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ηλεία: Ανεβαίνει ο υδράργυρος - Ζεστό το Σαββατοκύριακο


iliosΣτα ορεινά του νομού επιμένει η αστάθεια και φέρνει και σήμερα καταιγίδες κυρίως στην περιοχή της Φολόης, βροχές στην περιοχή της Ανδρίτσαινας.
Σε όλη την υπόλοιπη Ηλεία ο καιρός θα ειναι αίθριος με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους και τον υδράργυρο να κυμαίνεται στους 28ο C στα βόρεια του νομού, στους 30ο C στα κεντρικά και στους 27ο C στα νότια. Η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη στα ορεινά του νομού. Ο καιρός βελτιώνεται και το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσουν καλοκαιρινές θερμοκρασίες, ενώ οι βροχές και οι καταιγίδες θα υποχωρήσουν.
Στην υπόλοιπη χώρα
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν πάνω από τα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως πάνω από τα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς. (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...