Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Κάτω Αχαΐα: Βουβός ο πόνος στην κηδεία του 17χρονου - Οι φίλοι του τον συνόδευσαν με λουλούδια στην τελευταία του κατοικία




khdeia
Με χειροκροτήματα αγάπης και απέραντης θλίψης οδήγησαν από το σπίτι του στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Κάτω Αχαΐα, τον 17χρονο Γιώργο Αλεξανδρόπουλο οι φίλοι του από το σχολείο.

Ο πόνος βουβός. Με δάκρυα στα μάτια και με ένα μεγάλο γιατί για τον τόσο άδικο χαμό του. Τραγικές φιγούρες τα τέσσερα αδέλφια του και οι γονείς του που δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους. 
Οι φίλοι του μπροστά με το φέρετρο, απαρηγόρητοι. Παντού σιωπή και θρήνος. Οι φίλες του άτυχου 17χρονου μπροστά από φέρετρο έραναν με λουλούδια το δρόμο προς την Εκκλησία. 
Πίσω από το φέρετρο τρία στεφάνια που τα κρατούσαν και πάλι οι καλοί του φίλοι. Ένα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας, των Καθηγητών του και αυτό των συμμαθητών του 17χρονου Γιώργου. 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
khdeia_1_0.jpg

Πηγή

tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...