Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


-Έναν 33χρονο στην περιοχή του Κουρτεσίου συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από έρευνα, είχε στην κατοχή του ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους 6,7 γραμ.


-Επίσης οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας συνέλαβαν στην περιοχή των Σαβαλίων έναν 29χρονο καθώς ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης βάρους 5,2 γραμ. και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο.

-Συνολική λεία 3.500 ευρώ αρπάζοντας διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, αποκόμισαν άγνωστοι δράστες στην περιοχή του Ρουπακίου Γαστούνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο μιας εξοχικής κατοικίας ενώ ο ιδιοκτήτης της έλειπε τον τελευταίο μήνα και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να αρπάξουν ένα ψυγείο, ένα πλυντήριο ρούχων και μια τηλεόραση ενώ από το σημείο αφαίρεσαν και μια φρέζα. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...