Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πάλεψε, στάθηκε άτυχος και στο τέλος λύγισε ο Ολυμπιακός

Olympiacos players react as Bayern Munich's Robert Lewandowski (C) celebrates a goal during their Champions League group F soccer match at the Karaiskakis stadium in Piraeus, near Athens, Greece, September 16, 2015.  REUTERS/Paul Hanna  TPX IMAGES OF THE DAYΒαριά όσο και άδικη, σε ότι αφορά την έκταση του σκορ, ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League από μια σαφώς ανώτερη Μπάγερν Μονάχου.

Οι Πειραιώτες στάθηκαν αξιοπρεπέστατα απέναντι στην μεγάλη τους αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο όπου δημιούργησαν ευκαιρίες ακόμα για να προηγηθούν (όπως θα μπορούσαν άλλωστε και οι Γερμανοί) αλλά στάθηκαν άτυχοι στην τελική εκτέλεση.
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες να παίζουν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν να κρατάνε τον ρυθμό του παιχνιδιού.
Η ροή του αγώνα, ωστόσο, άλλαξε οριστικά στο 52ο λεπτό όταν ο Μίλερ έκανε μια σέντρα η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα του Ρομπέρτο και τελικά κατέληξε στο βάθος της εστίας του Ισπανού.
Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά πλέον η Μπάγερν είχε ολοκληρωτικά το πάνω χέρι. Ο Σαλίνο, εκ των κορυφαίων των ερυθρόλευκων, έχασε μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον Νόιερ.
Και επειδή η μπάλα… τιμωρεί στο 89ο λεπτό ο Γκέτσε έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Η κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μίλερ γράφοντας το τελικό 3-0.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε της Άρσεναλ με 2-1. Στο 24’ ο Πίβαριτς και στο 58’ ο Φερνάντεζ τα γκόλ για τους Κροάτες. Στο 79’ μείωσε για τους Άγγλους ο Γουόλκοτ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό.
Επόμενη αγωνιστική (29/9):
Μπάγερν Μονάχου-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Άρσεναλ-ΟλυμπιακόςΟι ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0 από την Μπάγερν στην πρεμιέρα των ομίλων

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...